Årets Dagstidning med buller och bång största mötesplatsen

Medier, Årets Dagstidning i ljudets tecken)

Efter dagens konferens på Årets Dagstidning blev det prisutdelning och middag i Berns salonger, i ljudets tecken, om man säger så. Detta med orkestern Ål in Band, här nedan i en filmsnutt med en av sina lugnare låtar.
Senare blev det ett sagolikt buller från scenen som blåste bort samtalen i den vackra salongen. Kanske symboliskt? Bild och inte minst ljud får ju allt större utrymme i medierna…
Årets Dagstidning fortsätter att locka branschens företrädare och är den viktigaste mötesplatsen numera. Idag var konferenslokalen som vanligt närmast fullsatt och vi åhörare fick ett intressant program som föder reflektioner.
Kvällens prisutdelningar och galamiddag lockade över 300 deltagare, fullbokat. Enligt garvade TU-funktionärer växte konferensens popularitet påtagligt efter pandemin.
Samtidigt har många andra möten och konferenser försvunnit efter pandemin. Men Årets Dagstidning växer sig allt starkare trots att det handlar om ganska mycket pengar.
Enbart middagen kostar 1900 kr kronor per person exklusive moms. Konferensen kostar 1.600 kronor exklusive moms. Och sedan tillkommer givetvis hotell och resa för dem som inte bor i Stockholm.
Men det är det värt tycker uppenbarligen medieföretagen som deltar, ibland med stora delegationer. Så även mitt bolag Utkik Media som deltog med två personer…
Detta just för att mötesplatsen är suverän, inte minst för möjligheten att träffas och kunna föra trevliga och viktiga samtal, om än idag med en viss dunkande begränsning i ljudets tecken.
Middagen var enlig Utkiks egen krogrecension helt suverän från början till slut. Där är det omöjligt att hitta något skäl till gnäll, inte ens för den kulturellt bevandrad recensenten.

Anm. Publiceras även på min blogg www.utkik.se

Publicerat

av